IME AB

”Proffsiga, engagerade, lyhörda konsulter som är bra hjälp vid utvecklingsarbete. Konsulthjälp med vetenskaplig grund, egen erfarenhet, starkt driv och goda lyssnare.”

– Mats Turesson, vd
2022

”Jag är väldigt nöjd med vårt samarbete med Åhlenius Strateger! På kort tid har de tillförskaffat sig en god förståelse för vår verksamhet och de bidrar till att vi idag har ett mer utvecklat ledarskap inom företaget. Den supporten har varit avgörande för det fortsatta bygget av bolaget och idag har vi en stark ledningsgrupp med ett gott affärstänk.”

– Erik Claesson, avdelningschef Mekanik
2023

”Jag har under hela utbildningen känt igen mig, gruppen och företaget i det vi gått igenom och diskuterat. Hög igenkänningsfaktor stöttar motivationen att delta och använda utbildningens innehåll. Det har genomgående funnits mycket värme vilket ökar möjligheten för öppenhet och förtrolighet. Utbildarna är uppenbart pålästa och erfarna. Det är viktigt för att vi ska känna att det är värt att lägga tid och kraft på utbildningen i en redan hektisk och tät arbetsvardag. Det ger en känsla av att kunna lita på att utbildarna för oss framåt. Sammantaget skapar delarna och helheten verktyg för tryggt och sunt ledarskap och lämnar utrymme för de enskilda individer som ingår i den specifika gruppen.”

– Mats Johansson, gruppchef El
2024

”Jag vill verkligen tacka er för en otrolig välutvecklande utbildning. Otroligt vad man kan få av en sån utbildning. Många gånger under resan hittar man lösningar för många saker som har varit aktuella på jobbet och svåra att hantera. Nu har man fått stabila grunder och kan mycket mer om ledarskapet. Och sist men inte minst, otroligt trevlig och kunnig personal, de skaffar sig en överblick över hela situationen och ger väldigt kloka råd.”

– Daniel Bitar, arbetsledare El
2024