Vi kan styrning och ledning

Lång och bred chefserfarenhet

Vi anser att ledarskap är generellt: oavsett bransch och verksamhet så behöver en chef främst kunna uppmuntra medarbetare till att använda och utveckla den kompetens som gynnar företagets affärer.

En jurist, en statsvetare, en samhällsplanerare och en lärare – med personlighetsdrag av en perfektionist, en entreprenör, en systematiker och en härförare. Det är Åhlenius Strateger. 

Vi har utbildat oss i ledarskap genom högskolekurser, privata kurser, Försvarsmaktens utbildningar, Styrelseakademien och är certifierade i Medarbetarskap (enligt professor Stefan Tengblads forskning och teorier).

Lars och Anette har båda chefat över chefer och alla har vi arbetat med privata företags utveckling där våra kunder är mycket nöjda.

Från Dalarna till Norrköping

Vår företagsresa

År 2017 startade Anette och Lars företaget Åhlenius Strateger AB i Malung, Dalarna. Redan senare samma år flyttade Anette, Lars och företaget till vackra Falun och fick ett kontor vid Faluån.

År 2019 var det dags för nya äventyr, och vad som skulle bli en utflykt till Norrköping slutade med budgivning på en lägenhet och ett hyreskontrakt på en kontorslokal på Västgötebacken.

År 2022 tog Åhlenius Strateger nästa steg mot ett riktigt familjeföretag då Anettes dotter Maja Windmar och son Axel Cedervärn började på företaget. Nu ser vi fram emot att vad som ska bli vårt nästa steg i företagsutvecklingen.

Norrköping är hemma

Dalarna kvar i hjärtat

Norrköping har blivit Åhlenius Strategers riktiga hem, men vi har fortfarande kvar en del av Dalarna i företagshjärtat. Bland annat genom våra Dalahäst-visitkort som vi gärna delar ut ♥