Vi kan styrning och ledning

Lång och bred chefserfarenhet

Tydliga, trygga, trovärdiga och trevliga är Åhlenius Strategers 4T. Våra ledare och konsulter har varit i många olika verksamheter och uppdrag.

Vi anser att ledarskap är generellt: oavsett bransch och verksamhet så behöver en chef främst kunna uppmuntra medarbetare till att använda och utveckla den kompetens som gynnar företagets affärer.

En jurist, en statsvetare och en lärare – med personlighetsdrag av en perfektionist, en entreprenör och en härförare. 

  • Lars med ett förflutet som chef inom Försvarsmakten, teknisk chef och coachande ledare
  • Maja har erfarenhet från journalistik, detaljhandel samt besöksnäringen
  • Anette som chefat inom offentlig sektor och genomfört många stora och små organisationsförändringar och utvecklingsarbeten

Vi har utbildat oss i sälj och ledarskap genom privata kurser, högskolekurser, Försvarsmaktens utbildningar (UGL, UL, med flera), Styrelsakademiens kurser och är certifierade i Medarbetarskap (enligt professor Stefans Tengblads forskning och teorier). 

Lars och Anette har båda chefat över chefer och alla har vi arbetat med privata företags utveckling där våra kunder är mycket nöjda. Vi har kunder i många olika branscher och lämnar gärna referenser på begäran.

Från Dalarna till Norrköping

Vår företagsresa

År 2017 startade Anette och Lars företaget Åhlenius Strateger AB i Malung, Dalarna. Redan senare samma år flyttade Anette, Lars och företaget till vackra Falun och fick ett kontor vid Faluån. 

År 2019 var det dags för nya äventyr, och vad som skulle bli en utflykt till Norrköping slutade med budgivning på en lägenhet och ett hyreskontrakt på en kontorslokal på Västgötebacken.

År 2022 tog Åhlenius Strateger nästa steg mot ett riktigt familjeföretag då Anettes dotter Maja Andersson började på företaget. Nu ser vi fram emot att vad som ska bli vårt nästa steg i företagsutvecklingen.

Norrköping har blivit Åhlenius Strategers riktiga hem, men vi har fortfarande kvar en del av Dalarna i företagshjärtat. Bland annat genom våra Dalahäst-visitkort som vi gärna delar ut ♥