Verksamhetsutveckling

VERKSAMHETSUTVECKLING ÄR DET SOM HÄNDER VARJE DAG I DITT FÖRETAG

Skulle ditt företag må bättre av att ha mer driv och struktur i verksamhetsutvecklingen? Vi erbjuder utomstående konsulter som stöttar er i att få driv och struktur, och mer engagemang och arbetsglädje!

Förändringsglädje, utvecklingsnyfikenhet och ett strategiskt driv behövs för att lyckas fullt ut med organisationsförändringar, verksamhetsutveckling och strategiskt framtidsplanerande.

Så många goda ansatser går i stöpet av brist på kommunikation och brist på implementeringsenergi. För att få något nytt, måste man göra något nytt och det måste få ta lite tid och energi att träna på och vänja sig vid det nya. Det nya som företagsledningen beslutat om, måste på ett bra sätt förankras hos medarbetarna i verksamheten.

Tillsammans med dig sätter vi oss ner och diskuterar de utvecklingsmöjligheter som finns för dig och ditt företag för att sedan skräddarsy och implementera den förändringsprocess som önskas!

Skapande av olika styrdokument så som; ägardirektiv, organisationsschema och kommunikationsplan och implementering av dessa

Analys av arbetsrutiner och processer samt utveckling av dessa

Analys och utveckling av arbetskulturen genom Medarbetarskap

Stöd vid kompetenssättningStöd och utveckling av ekonomiska strategier och processer

Detta sker till exempel genom konsultation och coaching, reflektion om ledarskapsteorier, workshops, skräddarsydda kursdagar och/eller ett längre regelbundet samarbete.

boka ett första möte idag!

Vart vill ni vara?

Vi erbjuder våra kurser på ett antal förbestämda platser som du kan läsa mer om nedan. Vi kan även anpassa våra kurser till er arbetsplats eller annan önskad plats.

Kontoret Norrköping

På vårt kontor

Vår Kursgård Säfsen

Enklare logi

Prästgården, Säfsen

Hög standard

SKA VI SKRÄDDARSY NÅGRA KURSDAGAR?

  • Vi presenterar och diskuterar ledarskapsteorier på ett sätt som är lätt att ta till sig; tankar om UGL, vår metod MURA och forskning om Medarbetarskap – som Ni kommer att ha nytta av.
  • Vi kommer till Er om det känns mest bekvämt.
  • Om du bor i Mellansverige, så är vår kursgård i Säfsen Dalarna ett nära och avkopplande alternativ.
  • I små grupper, professionellt men ändå personligt, kombinerar vi ledarskapets teorier med samtal om dina chefsutmaningar.
  • Vill Du så kombinerar vi teori med aktiviteter Ni valt och njuter av Säfsen, Dalarna.
  • Gillar du att åka skidor, cykla eller fiska? Tycker du om ett glas italienskt vin, en god ost och en härlig middag på älgkött, rökt fisk eller en vegetarisk gryta?
  • Är inredning, fågelskådning eller kunskap om goda drinkar något som tilltalar dig?