VERKSAMHETSUTVECKLING ÄR DET SOM bör HÄNDa VARJE DAG I DITT FÖRETAG

Vi stöttar er i att skapa arbetsglädje, driv, engagemang och struktur!

En nyfikenhet inför utveckling, förändringsglädje och en känsla av trygghet och förutsägbarhet behövs för att lyckas fullt ut med verksamhetsutveckling, organisationsförändringar och strategiskt framtidsplanerande.

Så många goda ansatser går i stöpet av brist på kommunikation och brist på implementeringsenergi. För att få något nytt, måste man göra något nytt och det måste få ta lite tid och energi att träna på och vänja sig vid det nya.

Det nya som företagsledningen beslutat om, måste på ett bra sätt förankras hos medarbetarna i verksamheten.

Tillsammans med dig sätter vi oss ner och diskuterar dina utvecklingsidéer, för att sedan formulera er nya utvecklingsplan.

Det här kan vi erbjuda er:

Analys för utveckling

Affärsplan, en plan för kommunikation och möten, direktiv från ägare till styrelse och ledningsgrupp, organisationsschema, en analys av verksamhetens kompetensbehov, processkartläggning.

Behoven är olika i olika företag och organisationer, men alla dessa styrande dokument syftar till att göra verksamhet och arbetsuppgifter tydliga för alla.

Framtagandet av olika planer kan ske genom konsultation och coaching, enskilt eller i grupp.

För att implementera planerna och försäkra sig om att de inte blir till ”hyllvärmare” finner vi det arbetssätt som passar ditt företag bäst – skräddarsydda kursdagar eller ett längre regelbundet samarbete.

BOKA ETT FÖRSTA MÖTE IDAG!

Fågel, fisk eller mitt emellan

Vi anpassar våra kurser efter era önskemål

Vi erbjuder våra kurser på ett antal förbestämda platser som du kan läsa mer om nedan. Vi kan även anpassa våra kurser till er arbetsplats eller annan önskad plats.

SKA VI SKRÄDDARSY NÅGRA KURSDAGAR?

  • Vi presenterar och diskuterar ledarskapsteorier på ett sätt som är lätt att ta till sig; tankar om UGL, vår metod MURA och forskning om Medarbetarskap – som Ni kommer att ha nytta av.
  • Vi kommer till Er om det känns mest bekvämt.
  • Om du bor i Mellansverige, så är vår kursgård i Säfsen Dalarna ett nära och avkopplande alternativ.
  • I små grupper, professionellt men ändå personligt, kombinerar vi ledarskapets teorier med samtal om dina chefsutmaningar.
  • Vill Du så kombinerar vi teori med aktiviteter Ni valt och njuter av Säfsen, Dalarna.
  • Gillar du att åka skidor, cykla eller fiska? Tycker du om ett glas italienskt vin, en god ost och en härlig middag på älgkött, rökt fisk eller en vegetarisk gryta?
  • Är inredning, fågelskådning eller kunskap om goda drinkar något som tilltalar dig?

Att skräddarsy är för oss att utgå från era behov och intressen – det gör vi bäst genom att vi ses och pratar om behov, förväntningar och era speciella förutsättningar.

Hitta ett datum som passar er bra – så fyller vi tillsammans era kursdagar med intressant, roligt och givande innehåll.

Boka Er kurs nu!