Kursinformation

Medarbetarskap Säfsen

Åhlenius Strateger arrangerar denna kurs som kombinerar medarbetarskap med friluftsliv i vackra Säfsen i Dalarna.

Viss forskning visar på att det vi lär oss utomhus leder till en djupare förståelse och att människor har lättare för att samarbeta och reflektera ute i naturen. Vi har förlagt en del av föreläsningarna på denna kurs till Dalaskogarna precis utanför dörren, där vi även kommer ha samarbetsövningar för att stärka er arbetsgrupp.

Utöver detta kommer ni även att få testa på olika friluftsaktiviteter. Vad sägs om att lära er göra upp eld med tändstål, navigera med karta och kompass eller laga dagens lunch över öppen eld eller på stormkök? Boendet anpassas efter era komfortönskemål: en enklare kursgård, en större herrgård eller kanske ett tält?

Ledarskap och medarbetarskap går hand i hand, och utvecklas bäst tillsammans. Medarbetarskap skapar större engagemang och ett ansvar hos medarbetare att vilja bidra till utvecklingen av företaget. Modellen leder till ökad arbetsglädje, effektivitet och lönsamhet.

Målet med kursen

Efter Medarbetarskap Säfsen kommer ni att ha en större förståelse för vad som skapar effektiva och trivsamma arbetsplatser och hur just ni ska kunna göra detta.

Ansök nu – antalet platser är begränsat!

Ansök här Kontakta oss så berättar vi mer Ladda ner ett produktblad Medarbetarskap Norrköping