Läs mer

Fågel, fisk eller mitt emellan

Vi anpassar våra kurser efter era önskemål

Vi erbjuder våra kurser på ett antal förbestämda platser som du kan läsa mer om nedan. Vi kan även anpassa våra kurser till er arbetsplats eller annan önskad plats.

Skräddarsydda kursdagar

Ska vi skräddarsy era kursdagar?

  • Vi presenterar och diskuterar ledarskapsteorier på ett sätt som är lätt att ta till sig: tankar om UGL, vår metod MURA och forskning om Medarbetarskap.
  • I små grupper, professionellt men ändå personligt, kombinerar vi ledarskapets teorier med samtal om dina chefsutmaningar.
  • Vill kombinerar gärna teori med aktiviteter: skidåkning, cyklaing eller fiske? Vinkunskap, drinkskola eller ostprovning?
  • Vi finns i Norrköping, har en kursgård i Dalarna och kan även kommer till er om det känns mest bekvämt.

Att skräddarsy är för oss att utgå från era behov och intressen – det gör vi bäst genom att vi ses och pratar om behov, förväntningar och era speciella förutsättningar. Hitta ett datum som passar er – så fyller vi tillsammans era kursdagar med intressant, roligt och givande innehåll.

Boka Er kurs nu

Information om anmälan och avbokning

Anmälan och betalning av kurs

Anmälan sker via telefon 072-72 72 146 eller info@ahleniusstrateger.se.

Anmälan är bindande och vid anmälan sker en förskottsbetalning på 20 % av kursens pris. Slutbetalningen sker 6 veckor innan kursstart.

Avbokning av kurs

Förskottsbetalningen på 20 % av kursens pris betalas ej tillbaka vid avbokning. Vid avbokning senare än fyra veckor innan kursstart debiteras 75 % av hela avgiften. Vid avbokning senare än två veckor före kursstart debiteras hela avgiften.