Vår nöjda kunder

Ludvika Kommun – Interim verksamhetschef

 

”Uppdraget är mycket väl utfört med både ett driv, ett mycket gott resultat och ett trevligt angreppssätt. Konsult Lars Åhlenius har varit uppskattad av medarbetare, chefskollegor, kommunledning och politiker. Lars har i sin roll och via sitt agerande kommit att bli en av oss i ledningsgruppen och vi har sett honom som en medarbetare och kollega, mer än en konsult. Lars kan därav varmt rekommenderas till liknande chefsuppdrag samt organisations- och förändringsarbeten.”

 

Jan Lundberg, Förvaltningschef

 

Mora Kommun – Interim Förvaltningschef

 

”Åhlenius Strategers konsult Anette Åhlenius, har från den 14 maj 2018 till den 31 mars 2019, haft uppdrag i Mora kommun. Initialt som förvaltningschef för kulturförvaltningen, ett uppdrag som under året utökats till att vara förvaltningschef även för den nybildade serviceförvaltningen samt kultur- och fritidsförvaltningen. Uppdraget är väl utfört med både driv, ett gott resultat med ett trevlig angreppssätt. Konsult Anette Åhlenius har varit uppskattad av medarbetare, chefskollegor, kommunledning och politiker. 

 

Peter Karlsson, dåvarande Kommundirektör

Fridhemsgatans Hotell

 

Åhlenius Strategers konsulter har stöttat företagsledningen inom Organisations- & Verksamhetsutveckling. Arbetet har bland annat omfattat att utveckla den interna strukturen för att skapa förutsättningar för ledare och medarbetare att på ett effektivt sätt utföra sitt uppdrag i verksamheten. Medarbetarna har varit involverade i processen och utvalda omdömen från genomförda workshops är:

 

Positivt, Utvecklande, Struktur, Effektivt, Spännande, Roligt. 

NISTRA

Organisationsutveckling i Medarbetarskap 

CirkleK

Organisationsutveckling i Medarbetarskap

Drivsystem 05 AB

Strategiutveckling & Interim Ledningsgrupp

Consensus

YH Utbildning 

HSB Östra

Ledningsgruppsutveckling

Studieförbundet vuxenskolan

Föreläsning Medarbetarskap & Ledarskap

Kulturmålarna

Organisationsutveckling och Ledarskap

Våra samarbetspartners

Kvadrat

Tillsammans med konsulter från Kvadrat har vi tagit fram utvecklingsprocessen FORMA (för mer info se Våra Tjänster) som skapar ett större kundvärde genom att förbättra måluppfyllelsen i organisationer tillsammans med delaktiga medarbetare.

GGP

Certifierade i Medarbetarskap – ett managementkoncept baserat på professor Stefan Tengblads, Human Resource Management vid Göteborgs Universitet, teorier om engagemang på nordiska arbetsplatser. 

Anställningar/referenser