HÄV OCH GRÄV

”Som en frisk fläkt kom de in i Norrköpings näringsliv med nätverksträffar i nytt och annorlunda format där alla hamnar i centrum skapar bra möten och utvecklande diskussioner. Vi använder också Åhlenius Strateger till att förstärka och utveckla vår personal inom ledarskap.”

– Fredrik Söderlund, arbetschef och delägare
2022

”Min erfarenhet av Åhlenius Strateger har varit bättre än förväntat! Ledarforum har givit många roliga och intressanta diskussioner. Samt att jag har fått förmånen att lära känna mycket nya och trevliga branschkollegor.”

– Jesper Bruseby, platschef
2023

”Värme, skratt och utbildning. Vem trodde att en fika kunde ge så mycket mer och att man kunde längta till en lunch en månad bort. Ledarforum har givit mig trygghet att dela med mig av erfarenheter och brister i mitt ledarskap så jag kan bli bättre både på ett personligt plan och främst leda i min yrkesroll. Ledarforum har för mig varit en drivkraft att ta mitt ledarskap till en ny nivå. Ett nytänkande och modernt sätt att utbilda och coacha personer mot ett tryggare, starkare och förhoppningsvis bättre ledarskap.”

– Sami Paulsson, platschef
2024