DRIVSYSTEM 05

”Man tänker så bra med Åhlenius Strateger.”

”Jag hade insett att jag behövde hjälp! Hjälp med att ta företaget till nästa nivå. Bli ett ordentligt företag. Lösningen fann jag hos Åhlenius Strateger. Under de senaste åren som vi samarbetat har vi hittat nya strategier, marknadsplaner, målbilder och jobbat med interim ledningsgrupp, rekryterat och expanderat. Jag är oerhört tacksam och glad för den inspiration och engagemang som vi fått från Anette och Lars. Som egenföretagare kan det vara väldigt ensamt ibland. Med Åhlenius Strategers samlade kunskap och erfarenhet har jag nu ett stöd att luta mig mot.”

– Andreas Sand, vd och ägare
2021

”Genom struktur, målbilder och inspiration har Åhlenius Strategers konsulter bidragit starkt till bolagets utveckling och kommande års strategiska arbete. De har hjälpt oss att på ett tydligt sätt visualisera våra visioner.”

– Petter Ekdahl, platschef
2024